Bestellingen worden uitsluitend verzonden na vooruitbetaling en er wordt alleen verzonden binnen Nederland.

 

Verzending:
De verzendkosten verschillen per product:

< 10 kg € 6,95

10-30 kg € 12,90

> 30 kg € 60,00 (de verzending gaat nu per pallet).

 

Wanneer u bezig bent met de bestelling, worden automatisch de verzendkosten toegevoegd. Dit gaat aan de hand van het gewicht van de bestelling.

 

Bestellingen onder de 10 kg hebben vaste verzendkosten van € 6,95. Deze bestellingen worden verzonden via Post NL. Desgewenst kunt u de website van Post NL raadplegen voor meer informatie (https://www.postnl.nl/tarieven/pakketten/).

 

Bestellingen tussen de 10 en 30 kg hebben vaste verzendkosten van € 12,90. Deze bestellingen worden verzonden via Post NL. Voor meer informatie over dit vervoerbedrijf kunt u de website van Post NL raadplegen (www.postnl.nl).

 

Bestellingen boven de 30 kg worden verzonden per pallet. De kosten hiervoor zijn € 60,00. Wanneer u een dergelijke bestelling plaatst, zullen wij van Fightinggear.nl contact met u opnemen over het vervoer.

Er wordt niet onder rembours verzonden, dit komt onder andere door de relatief hoge kosten die hieraan verbonden zijn.

 

Aflevering:
De levering wordt op het afleveradres afgeleverd binnen 7 werkdagen na betaling. Eventuele vertragingen zullen wij van Fighinggear.nl altijd telefonisch of via de email kenbaar maken.


Wanneer er iets mis is met de afgeleverde bestelling:
Wanneer u de bestelling binnen heeft en er is iets mis met de bestelling (bijvoorbeeld verkeerd artikel besteld of geleverd), dan moet u in ieder geval binnen 7 werkdagen contact met ons opnemen. Alleen dan kunnen wij voor een passende oplossing zorgen.

 

Retourneren:
Wanneer u (alleen particuliere kopers) gebruik wilt maken het retourrecht bij aankopen via internet (herroepingsrecht) dan kunt u de gehele bestelling of een gedeelte daarvan terugzenden. In dit geval moet het product binnen 7 werkdagen na aflevering (als referentie gaan we uit van het poststempel) teruggezonden worden samen met de originele factuur. Binnen 30 dagen zullen wij van Fightinggear.nl dan het aankoopbedrag minus alle verzendkosten terugstorten. Uitgesloten van dit herroepingsrecht zijn producten waarvan de verpakking/verzegeling is verbroken.

 

Bij terugzending altijd de producten in originele verpakking terugzenden. En altijd de originele aankoopfactuur meezenden. Wanneer u meerdere artikelen besteld heeft en u zendt een deel terug, dan ontvangt u van ons een nieuwe aankoopfactuur met daarop de (overgebleven) geleverde producten.

 

Bij de terugzending altijd duidelijk uw naam, adres en het rekeningnummer waarop het aankoopbedrag moet worden teruggestort vermelden. Verder graag vermelden waarom u het product retour doet.

 

Retourzendingen die door ons worden ontvangen na de termijn van 7 werkdagen worden niet vergoed. Ook producten waarvan de verpakking kapot is en producten die sporen van gebruik vertonen worden niet vergoed.

 

De kosten voor een retourzending zijn altijd voor rekening van de koper. De retourzending geschiedt altijd op risico van de koper. Een uitzondering geldt wanneer het pakket aangetekend verzonden wordt. Wanneer en terugzending ongefrankeerd of onvoldoende verzonden worden, dan worden deze verzendkosten verrekend met het terug te storten aankoopbedrag.

 

Wanneer een product een geringe afwijking van kleur vertoont ten opzichte van de informatie op de website, is dit geen reden voor retournering.

 

Klachten:
Wanneer u klachten heeft over een door ons van Fightinggear.nl geleverd product, dan kunt u deze schriftelijk indienen. Wij zullen er alles aan doen deze klacht naar uw tevredenheid op te lossen.

 

Wanneer u iets niet kunt vinden of u heeft andere vragen, dan kunt u altijd contact opnemen met Fightinggear.nl door het sturen van een email.

Wij van Fightinggear.nl houden het recht deze voorwaarden te wijzigen of aan te vullen. Dit wordt dan gepubliceerd op deze pagina.

22-01-2014